KOMBI RACK-EK

Több fajta kivitelezésben létezik, Egyik fő szempont, hogy beépíthetőek az óvni és egyszerűen szállítani kívánt dolgaink. Szélességük a szabvány 19″ (483 mm). Több fajta magasságban kapható. Egyik fő kialakítású termékcsoport a felülre rögzíthető pl. a rack-be építhető keverő, cd lejátszó kezelő szerve, előröl pedig beépíthetjük pl. a cd lejátszó cd meghajtót, végfokot, effektet, stb. 7 vagy 9 mm vastag fából és alumínium profilokból készülnek.

kombi rack-ek2

KOMBI RACK-EK >>>
kombi rack-ek3Továbbiakban itt említhetjük meg a sima fém vázas rack állványokat is. Funkciója ugyan az, mint a kombi rack-eknek, csak itt egy könnyen összeszerelhető és mozgatható 19″ (483 mm) széles állványról van szó. Ezeknél a termékeknél is felülre rögzíthető pl. a rack-be építhető keverő, cd lejátszó kezelő szerve, előröl pedig beépíthetjük pl. a cd lejátszó cd meghajtót, végfokot, effektet, stb. MEGTEKINTÉS >>>

 


KOMBI RACK-EK (DJ)

2 db asztali cd vagy lemezjátszó és 1 db keverő részére. 3 felé osztott belső rész, cd lejátszónál kivehető előlap a cd betöltéshez. Különböző méretben és színben kaphatóak. A könnyített 3 mm-es alumínium szerkezetű széria csak pár kiló. Tökéletes választás azoknak, akik könnyedén szeretnék szállítani és praktikusan tárolni dj felszereléseit. Pillanatok alatt betehető és kivehető a felszerelés, de diszkózhatunk úgy is, hogy nem kell kivenni a pultot a rack-ből. Továbbá, létezik  7 vagy 9 mm vastag fából és alumínium profilokból készültek is.

kombi rack-ek (dj)

KOMBI RACK-EK (DJ) >>>

KEVERŐ RACK-EK

Sablon termékeink 4 fajta szélességben 10″ (254 mm), 12″ (305 mm), 19″ (483 mm), 27″ (686 mm) és több fajta mélységben kaphatóak. Főbb jellemzők: Beépíthető termékek, vízszintes és döntött kivitelben, stabil 7 mm-es fából és alumínium profilokkal készülnek. A keverőket a rack-ből is lehet használni.

keverő rack-ek

10″ >>>     12″ >>>     19″ >>>     27″ >>>

CD LEJÁTSZÓ ÉS LEMEZJÁTSZÓ RACK-EK

Cd lejátszó rack-ek: 2 fő típus létezik. Az egyik az asztali cd játszókhoz, a másik 19” (483 mm) széles, beépíthető dupla cd lejátszókhoz készülnek. Különböző méretben léteznek és egyik fő tulajdonságuk, hogy a lejátszókat úgy is lehet használni, hogy nem kell ki venni belőlük. 7 mm vastag fából és alumínium profilokból készülnek.
Lemezjátszó rack-ek: Minden típusú lemezjátszóhoz használható. A lejátszókat úgy is lehet használni, hogy nem kell a rack-ből kivenni. 7 mm vastag fából és alumínium profilokból készülnek.

cd - lemezjátszó rack-ek

CD LEJÁTSZÓ RACK-EK >>>          LEMEZJÁTSZÓ RACK-EK >>>

19″ (483 mm) SZÉLES VÉGFOK – EFFEKT – EGYÉB TERMÉK RACK-EK

A 19″ (483 mm) széles rack-ek különböző magasságban (U) és mélységben kaphatóak. Alkalmasak minden 19″ széles termékhez, amiket természetesen be is lehet építeni és kényelmesen lehet továbbra is használni. Ha a beépíteni kívánt termék nem éri a kellő szélességet, akkor van lehetőség toldóval ezt a problémát áthidalni. Anyagukat tekintve két fajta létezik. A 7 mm-es fából és alumínium profilokból készültek és a műanyag házasok, amik szintén alumínium profilokkal egészülnek ki. Mindkét esetben a termékek jól terhelhetőek és kaphatóak erősített változatban is.

effekt - végfok rack-ek2

VÉGFOK – EFFEKT – EGYÉB TERMÉK RACK-EK >>>          MŰANYAG HÁZAS RACK-EK >>>

SPECIÁLIS RACK-EK ÉS TÁSKÁK

Ezek a rack-ek (táskák, szállítóládák) célirányosan, konkrét termékekhez készülnek. ilyennek például a mikrofonos, effekt pedál, cd-s, lemezes (stb.) táskák, vagy a  füstgép, lcd kijelző, hangfal, fénytechnikai (stb.) szállítóládák. Ettől független más dolgokhoz is használhatjuk, lényeg a belső mértek és a kialakítás, amit esetenként átvariálhatunk. 7 vagy 9 mm-es fából, vagy egyes táskák esetében könnyített alumíniumból  és alumínium profilokból készülnek.

speciális rack-ek

MIKROFONOS TÁSKÁK >>>          CD-S TÁSKÁK >>>          LEMEZES TÁSKÁK >>>         FÜSTGÉP RACK-EK >>>          LCD KIJELZŐ RACK-EK >>>
FÉNYTECHNIKAI RACK-EK, SZÁLLÍTÓLÁDÁK 1 >>>         FÉNYTECHNIKAI RACK-EK SZÁLLÍTÓLÁDÁK 2 >>>
TOVÁBBI, SPECIÁLIS RACK-EK ÉS SZÁLLÍTÓLÁDÁK >>>

ACÉL RACK-EK ÉS SZEKRÉNYEK

Acél Rack-ek: Könnyen összeszerelhető és mozgatható acél vázszerkezetek.  Acél szekrények: Kicsit tömörebb és erősebb acél házzal, zárható üvegajtóval, esetenként beépített ventilátorral és 220 voltos konnektorral rendelkeznek. Mindkét esetben könnyen beépíthetjük, tárolhatjuk, szállíthatjuk 19″ (483 mm) széles termékeinket és különböző magasságú (U) kivitelben kaphatóak.

acélszekrények

ACÉL RACK-EK ÉS SZEKRÉNYEK >>>

SZÁLLÍTÓLÁDÁK

2 fő típus létezik. Az egyik a sima, belső egyterű ládák, amik különböző méretben, kerekes, vagy sima változatban kapahatóak. A másik, az osztott szállítóládák, amik sok fajta verzióban léteznek. Fiókos, rekeszes, több részben nyithatóak, asztallal kiegészített stb. Mindkét esetben 7 és 9 mm-es fából és alumínium profilokból készülnek.

szállítóládák

SZÁLLÍTÓLÁDÁK >>>

HORDTÁSKÁK

Két fajta termékcsoport létezik. Egyik a 7 mm-es fából, vagy rétegelt lemezből és alumínium profilokból készült. Ezen belül is több fajta méretben kaphatóak. Egyik sláger termék a teli, szabásra előkészített szivacstáblával ellátott táska, aminek előnye, hogy igény szerint alakítható a belső rész, így az óvni kívánt eszköz 100%-os biztonságba lesz. A másik az univerzális, könnyen tisztítható nylon táskák, amik belülről is béleltek a védelem érdekében.

táskák

HORDTÁSKÁK >>>          UNIVERZÁLIS (NYLON) TÁSKÁK >>>